Стабілізатор грунту SX-2e

Стабілізатор грунту SX-2e

SX-2 e - спеціалізований стабілізатор грунту, спроектований для легкого і надійного виконання малих і середніх проектів. Потужність двигуна в 380 к.с. (283 кВт) розподіляється таким чином, що дозволяє отримувати якісні результати в різних умовах виконання проекту. Ріжучий барабан стабілізатора SX-2e розміщений за тягачем для забезпечення відмінної мобільності. Високоефективний гідростатичний привід барабана приводить в дію фрезерний барабан.

Специфікація

Двигун

Двигун
Cummins
Модель
QSL9
Стандарт викидів
Tier 4 Final
Максимальна потужність
hp (kW)
380 (283)

Вага та розміри

Транспортна довжина
Feet & Inches (mm)
29' 7" (9017)
Транспортна висота
Feet & Inches (mm)
11' 3" (3429)
Транспортна ширина
Feet & Inches (mm)
7' 11" (2413)

Резервуари

Ємність паливного резервуару
Gal (liters)
170 (644)
Ємність гідравлічного резервуару
Gal (liters)
80 (303)

Ріжуча система

Макс. Ширина розрізу
in (mm)
78 (2000)
Макс. Глибина розрізу
in (mm)
18 (457)
Діаметр барабану
in (mm)
50 (1270)
Швидкість різання
rpm
Variable 80-160

Технічні особливості

Двигун

На стабілізатори Roadtec встановлюються високопотужні двигуни Cummins®, є гарантом потужності і надійної експлуатації.

Гідравлічна підвіска

Підвіска з гідравлічної регулюванням дозволяє вибрати глибину фрезерування за допомогою кнопкового перемикача.

Корпус фрезы

Передня і задня двері з гідравлічним регулюванням, а також оптимальне положення барабана в корпусі фрези забезпечують ретельне подрібнення матеріалу і його безперешкодний прохід.

Рама

Всі стабілізатори-регенератори Roadtec побудовані на герметичних коробчатих рамах, що забезпечує високу жорсткість конструкції.

Доступ до двигуна

Стабілізатори Roadtec відрізняє легкий доступ до моторного відсіку для обслуговування та проведення ремонтно-профілактичних робіт. Доступ до моторного відсіку реалізується за рахунок панелейй що підіймаються гідравлічно, за формою в піднятому стані нагадують крила чайки. Доступ до основних елементів машини так само здійснюється через легкознімні люки.

Легкість в обслуговуванні

Великі бічні двері і висувні батарейні стійки забезпечують додатковий доступ до технічного обслуговування основних вузлів машин.

Робоче місце

Джойстик використовується для безлічі функцій, включаючи рух вперед, рульове управління, вибір режиму рульового управління і управління висотою. Монітор дисплея на операторської станції забезпечує доступ до різних систем машини, включаючи управління навантаженням, діагностику і глибину різання.

Покращений огляд

Кабіна висувається на 46 см вправо від центру. Крісло оператора зміщується в бік і повертається на 90 градусів для забезпечення гарного огляду.

Офіційний представник Roadtec, Inc. в Україні: