Комплект для холодного ресайклінгу

Комплект для холодного ресайклінгу

Комплект для холодного ресайклінгу (CIR) може бути встановлений на фрези RX-700 і RX-900. Дані моделі здатні фрезерувати в двох напрямках: при русі вперед і заднім ходом. Таким чином, перехід до різання зверху вниз здійснюється простою зміною напрямку руху фрези, при цьому відбувається краще подрібнення матеріалу. Форсункова стійка для подачі добавок встановлена на корпусі ріжучого барабану для вприскування емульсії або спіненого бітуму в корпус барабану. Потім барабан змішує добавку з відфрезерованим матеріалом, і матеріал або залишається на дорозі у вигляді валика, або завантажується конвеєром прямо в асфальтоукладальник.
Конфігурація з розвантаженням в укладальник
Конфігурація з розвантаженням в валик

Технічні особливості

Можливість переобладнання фрез Roadtec в ресайклери дозволяє проводити ремонт дорожнього полотна зі значною економією.

Комплект для холодного ресайклінгу

У опціональний комплект холодного ресайклінгу входить емульсійний насос, комп'ютер для контролю змішування, штанга з форсунками для розподілу бітуму і пристосування для буксирування / штовхання. Комплект легко монтується і демонтується, коли роботи по ресайклінгу виконані.

Комп'ютеризоване управління

Комп'ютер і елементи управління комплектом CIR встановлені на одній простій в експлуатації панелі. Ви можете контролювати і дозувати до трьох добавок (включаючи бітум, емульсію або піну і суспензію), якщо це необхідно. Також є елементи управління циклом промивання, при якому через всю систему пропускається антіадгезів. Промивання забезпечує щоденну справну роботу системи. Оператор вводить значення ширини і глибини фрезерування, комп'ютер вимірює швидкість машини і регулює швидкість насоса відповідно.

Система контролю швидкості подачі води

Система водяного контролю включає водяний насос, витратомір, пропорційний клапан і бризговики для подачі води безпосередньо в кожух барабана. Комп'ютер безперервно контролює і регулює витрати необхідної кількості води.

Бак розчинника / антиадгезива

Вбудований бак антиадгезива зі зливом дозволяє легко промити систему подачі добавок в кінці зміни, щоб підготувати її до роботи на наступний день.

Блок керування

З'ємний і переміщуваний блок управління монтується в задній частині операторської платформи. Він оснащений усіма необхідними елементами для управління машиною при роботі заднім ходом.

Офіційний представник Roadtec, Inc. в Україні: